Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поли Генова и Любо Киров с първи съвместен дует

Снимка: архив

„Тръгни навреме“ е новата песен на творческия и житейски „дует“ – композитора Константин Цеков и поетесата Живка Шопова. Аранжиментът е на Борислав Бояджиев.

„Дори да няма път, от вятър сила си вземи…

Обърнат ли ти гръб, не съжалявай, а тръгни…

И всичко разгадал, върви, не се обръщай…

Не бързай, спри до мен,

до мен застани, високо до мене бъди

Не бързай, а тръгни навреме…“

Изпълнители са обичаните поп певци Поли Генова и Любо Киров. Това е първият им дует заедно, а песента е част от новия албум на Любо „Целуни ме“, който излиза през април.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"За теб"

Славин Славчев отдавна е познат като един от най-великолепните гласове на своето поколение в българската музика, и то не само в рок сферата, както личи и от най-новата му песен "За теб". Тя бележи няколко нови момента в развитието на Славин: в нея..

публикувано на 04.04.24 в 10:15

Деляна Лазарова дирижира оркестър на Румънското национално радио

Българката Деляна Лазарова – един от най-известните млади диригенти в света, изнесе концерт с Камерния оркестър на Румънското национално радио и с пианистката Александра Силоча. Това се случи в концертната зала на радиото в Букурещ. “За втори път идвам в..

публикувано на 04.04.24 в 09:08

"Обезумели"

Група P.I.F. продължава да издава нови песни след загубата на своя фронтмен и основен автор на музика – непрежалимия Димо Стоянов, с които следва неговата концепция за звученето на групата. Така е и с песента "Обезумели" – Димо създава музиката по..

публикувано на 02.04.24 в 10:15