Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Усеща се сила“ – новото видео на Любо Киров

Снимка: youtube.com

Преди по-малко от месец Любо Киров представи своя трети студиен албум ˮЦелуни ме“, в който са включени 11 песни. Сред тях са едноименната ˮЦелуни ме”, ˮКъдето няма време (със Стенли и Христо Мутафчиев), ˮПриятели завинаги (с Графа и Орлин Павлов), новият дует ˮТръгни навреме“ (с Поли Генова) и др.

Водещ сингъл на новата колекция е поредния хит на обичания изпълнител ˮУсеща се сила“. Той е автор на музиката и текста, аранжиментът е направил заедно с Ангел Дюлгеров. Видеото към песента създава вълнуващ образ на специалната връзка между изпълнителя и неговата публика и включва моменти от големия му концерт миналата година в зала "Арена Армеец".

ˮВиждам през теб света и всичко е живо…Усеща се сила, която с безкрайна любов страха е покрила… Без теб няма как през този свят да премина…“, пее Любо Киров.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Очевидното аз и ти"

Името на групата Two Hours Away идва от двата часа разлика между София и Лондон - градовете, в които преди години учат приятелите Александър Данев и Константин Христов. Желанието им да създават заедно музика прераства в събирането на група, с която да..

публикувано на 08.02.24 в 10:15

ОНМ на БНР представя тайните на тамбурата

Истински празник очаква почитателите на българския фолклор на 8 февруари от 19 часа. Тогава Оркестърът за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов ще представи четвъртото издание от проекта "Тайните на българските инструменти", този път –..

публикувано на 07.02.24 в 08:10

"В ритъма"

Сега ще се впуснем "В ритъма" с Миглена Данова. Тя от малка обича музиката и живее с нея, но решава да реализира първия си творчески опит едва по време на пандемията. "В ритъма" е песен по неин текст, а музиката Миглена създава заедно с Ицо Любенов...

публикувано на 06.02.24 в 10:15