Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Усеща се сила“ – новото видео на Любо Киров

Снимка: youtube.com

Преди по-малко от месец Любо Киров представи своя трети студиен албум ˮЦелуни ме“, в който са включени 11 песни. Сред тях са едноименната ˮЦелуни ме”, ˮКъдето няма време (със Стенли и Христо Мутафчиев), ˮПриятели завинаги (с Графа и Орлин Павлов), новият дует ˮТръгни навреме“ (с Поли Генова) и др.

Водещ сингъл на новата колекция е поредния хит на обичания изпълнител ˮУсеща се сила“. Той е автор на музиката и текста, аранжиментът е направил заедно с Ангел Дюлгеров. Видеото към песента създава вълнуващ образ на специалната връзка между изпълнителя и неговата публика и включва моменти от големия му концерт миналата година в зала "Арена Армеец".

ˮВиждам през теб света и всичко е живо…Усеща се сила, която с безкрайна любов страха е покрила… Без теб няма как през този свят да премина…“, пее Любо Киров.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

„Мистерията на българските гласове“ и „Quarto“ Quartet излизат пред софийската публика

„Мистерията на българските гласове“ и „Quarto“ Quartet представят „Гласове и струни“ в столичната зала „България“. След успешно представяне в Италия в градовете Белуно и Венеция в началото на февруари 2024, изпълнителите отново се събират пред..

публикувано на 12.03.24 в 18:54

"Напред" – рок завръщането на Тома Здравков

След редица интересни изживявания в различни жанрове и на различни сцени, беше въпрос на време Тома Здравков да се завърне към суровото рок звучене с нова песен. И както говори заглавието ѝ – "Напред" – натрупал разнообразен опит, Тома продължава..

публикувано на 12.03.24 в 10:15

Виена е първата спирка от европейското турне на БТР - вижте и останалите

За една от най-известните и любими български рок групи - Б.Т.Р., 2024 г. ще премине под знака на тяхната 30-та годишнина. Музикантите поставиха началото на своя юбилей с голям концерт в края на миналата година в зала 1 на НДК, който премина при..

публикувано на 09.03.24 в 10:15