Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ще преобладава слънчево време, на места ще превали

Снимка: БГНЕС

През нощта над Западна България валежите ще спрат и облачността ще се разкъса и намалее. Над централните и източните райони ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали слаб дъжд.
В сряда ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и главно в планинските райони ще има краткотрайни валежи. Максималните температури ще са между 26° и 31°, по-ниски в източните райони, в София - около 29°.  
По Черноморието времето ще е предимно слънчево.  Максимални температури на въздуха 18°-20°. Температурата на морската вода е 15°-19°.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

 Калин Стоянов

Аерогарите са готови за влизане в Шенген по въздух

Вътрешният министър Калин Стоянов се увери на място в готовността на аерогарите за влизането на България в Шенген по въздух от 31 март. От тази дата всички граждани, които пристигат от държави членки на Шенген, няма да подлежат на паспортна проверка. Те ще..

публикувано на 26.03.24 в 17:48

INSAIT е сред водещите световни институти работещи над изкуствения интелект

Българският институт INSAIT направи исторически пробив с 16 статии на конференцията CVPR- най-цитираният форум за изкуствен интелект и компютърно зрение в света. Успехът нарежда страната сред първите десет в Европа, съобщи пресцентърът на Министерството на..

публикувано на 26.03.24 в 15:54

Всеки от нас вече е потенциален инвеститор, дори с малка сума от заплатата си

В съвременния свят вече не е достатъчно да познаваш отделните парични единици на държавите и да знаеш как техните валути се съотнасят спрямо българския лев. Обръщането на лева в евро и обратното отдавна не решава нашите финансови проблеми и не е част от..

публикувано на 26.03.24 в 13:40