Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Любителите на офроуда от три съседни държави се събират в Босилеград

Снимка: glaspress.rs

Традиционният "Офроуд Босилеград", който събира всяка година голям брой любители на офроуд спорта от Сърбия, България и Северна Македония, ще се проведе на 25 юни.

В съботния ден според организаторите множество фенове на екстремния спорт ще се съберат в индустриалната зона на града и ще тръгнат към 8 сутринта по маршрута водещ до върха на планината Църноок. Преминава се през изключително труден и атрактивен терен в селата Буцалево, Бресница и Църностица.

За участниците в офроуд керван ще бъде организирано тържество вечерта в училищната кухня на Основното училище в Босилеград, обявиха от общината.


Още от категорията

504 лв. става линията на бедност в България през 2023 г.

Линията на бедност в България се повишава до 504 лв. през 2023 г., което е с 91 лв. или с 22 % повече в сравнение с 2022 г., реши служебното правителство. Оттам подчертават, че това е най-големият ръст на линията на бедност за последните 10 години...

публикувано на 21.09.22 в 18:27

България ще дари на Украйна 350 медицински комплекта

България ще предостави безвъзмездно на Украйна 350 медицински комплекта с превързочни средства, които ще осигурят медицинското обслужване на 35 хиляди граждани. Това е решило днес служебното правителство. Предоставянето на дарението е в отговор на..

публикувано на 21.09.22 в 17:39

България с рекордно представяне на 10-ия Международен турнир на младите естествоизпитатели

Знаете ли какво е паросмия? Преди да научите ще ви разкажем за едни български младежи, които не просто знаят какво представлява тази нарушена функция на организма, но дори са я изследвали и представили в научен доклад. Това са 12-те от най-добрите..

публикувано на 21.09.22 в 13:15