Слушайте!
Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Столичният Южен парк е домакин на Азиатския фестивал

Снимка: БГНЕС

В събота, 2 юли, в 10.00 часа в Южния парк в София (зад музея „Земята и хората“) започва четвъртото издание на Азиатския фестивал „Съкровища от Изтока“.

Събитието се организира от посолството на Индонезия в България, в партньорство с още 11 дипломатически представителства от Азия и ще бъде открито от вицепрезидента Илияна Йотова.

Още от категорията

Ден на отворените врати в Министерството на земеделието

По повод Европейските дни на наследството Министерството на земеделието днес отваря врати за гражданите. Събитието съвпада със сто и десетата годишнина от международния архитектурен конкурс за проектиране на красивата сграда и 95 г. от построяването ѝ...

публикувано на 18.09.22 в 06:00

Изложба на БАН “130 години от създаването на списание “Мисъл”

И тази година Българската академия на науките ще се включи в инициативата “Европейски дни на наследството – София”. Н а 17 септември, в рамките на събитието, екскурзовод ще развежда гостите на академията и ще ги запознае с историята на..

публикувано на 17.09.22 в 09:15

"КвАРТал" – културна среща със стара София

Може ли и как културата да промени облика на една европейска столица? Отговорът е категорично положителен, според културния мениджър и изпълнителен директор на DOMA Art Foundation Мартина Стефанова*. Заедно със съмишленици, вече седма година тя доказва..

публикувано на 16.09.22 в 11:54