Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хуманитарният център в подкрепа на украинските бежанци се нуждае от хранителни продукти

Снимка: Евелина Стоянова

Хуманитарният център на организацията “Мати Украйна” продължава да събира помощи за украинските бежанци.

Необходими са хранителни продукти – фабрично произведени и пакетирани. За съжаление, не приемаме домашни консерви по разбираеми причини. Имаме нужда също от перилни препарати”, каза Олена Коцева от Сдружението на украинските организации.

Хората могат да правят дарения на столичната улица "Царибродска", 136-142 от 11,00 до 18,00 ч. в делнични дни и в събота от 9,00 до 14,00 ч.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ботаническата градина в София кани на "Пролетни срещи с растенията"

На 13 април, когато България за първи път отбелязва Международния ден за признателност към растенията, Ботаническата градина на БАН в София отваря врати за 23-то издание на "Пролетни срещи с растенията", информират организаторите. Инициативата,..

публикувано на 13.04.24 в 06:25

В събота ще превали кратко на изток, в неделя ще е без дъжд

В събота , 13 април, минималните температури в страната ще са между 9 и 14°, в София 9°. През деня ще е слънчево. Над Централна и Източна България ще се заоблачава. На места ще има кратки валежи и гръмотевици. Максималните температури ще са между..

публикувано на 12.04.24 в 20:10
Атанас Запрянов

Искат повишаване на разходите за отбрана и по-високи заплати за военните

Искаме повишение на военните разходи, ако е възможно, до 2,5% от БВП, заяви служебният министър на отбраната Атанас Запрянов.  "Знаем, че в НАТО, сега на срещата на високо равнище, 2% ще се считат за минималните разходи за отбрана. Необходимо е да..

публикувано на 12.04.24 в 15:22