Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Оскар Д`Леон започна европейското си турне от България

Снимка: Facebook /Oscar D`Leon

Оскар Д`Леон от Венецуела пя снощи пред хиляди почитатели на латиномузиката на плажа в черноморския курорт Албена. Така салса легендата започна от България европейското си турне, с което отбелязва 50 години творческа кариера.
Концертът беше част от тридневния тематичен фестивал Latin Beach Boom.
Сред участниците във фестивала бяха също бачата бандата Grupo Extra от Доминиканската република, латино диджеите Fabrizio Zoro от Италия, Rumbero от Перу, Sabha от Дубай, Mauro от Испания, Vihren и Boris от България и други.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Вълшебен концерт на детските хорове на БНР и Радио Румъния (снимки)

В една вечер на музикално вълшебство Румъния и България обединиха глас в исторически концерт на детските хорове на румънското и българското радио - два ансамбъла с традиции, национален и международен престиж, истински школи по музика.  Събитието..

публикувано на 02.03.24 в 15:35

Акапелната формация Спектрум гостува на българите в Люксембург

В навечерието на националния ни празник, акапелната група Спектрум (Spectrum Vocal Band) ще изнесе концерт в Люксембург. Поканата е дошла от Културен клуб "Гайда" – място, известно като работилница за събития и българска култура за приятели от близо и..

публикувано на 01.03.24 в 10:15

Детският хор на БНР изпълнява български творби в първия си концерт с Детския хор на Радио Румъния

Детските хорове на обществените радиа в България и Румъния за първи път ще изнесат съвместен концерт в Букурещ днес, 29 февруари. Събитието е част от програмата за сътрудничество между двете медии и е посветено на високите хорови постижения...

публикувано на 29.02.24 в 09:10