Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шарено, есенно време за Деня на независимостта

Снимка: БГНЕС

В четвъртък минималните температури ще са от 4 до 9°. В някои котловинни полета има опасност от слани. По-топло ще е утрото по Черноморието 10-12°, в София ще е 3°. През деня ще има променлива облачност с възможни слаби превалявания. Температурите ще достигнат до 14-19°, в София около 14°.   

Над Черноморието на юг ще е облачно с превалявания до обяд. На север ще е слънчево. Температурите ще са до 18-20°. Морската вода е 15° на север до 22° на юг. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.  

Над планините ще е облачно със слаби превалявания, над 1800 метра и от сняг. Максималната температура на височина 1200 м ще е 9°, на 2000 м около 1°. 

В петък времето ще е без съществена промяна. В събота и неделя ще е слънчево.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Приключи срокът за регистрация на партиите за изборите

Общо 23 партии и 11 коалиции са подали в Централната избирателна комисия заявления за регистрация за участие в изборите за членове на Европейския парламент от Република България и/или за народни представители. Това предаде БТА, позовавайки се на..

публикувано на 24.04.24 в 18:28

Съвет ще координира политиките за българите в чужбина

Създава се Съвет за координация на политиките за българите зад граница. Това ще е постоянно действащ консултативен орган към Министерския съвет, реши на второ четене парламентът с промени в Закона за българите, живеещи извън България. Законопроектът..

публикувано на 24.04.24 в 13:10

В Европарламента се боят от руска намеса в българските избори на 9 юни

Евродепутати се опасяват от руска намеса в предстоящите избори на 9 юни. Това е записано в проекторезолюция на Европейската народна партия за руската намеса в предстоящите евроизбори и влиянието им върху ЕС. Резолюцията ще се гласувана в пленарна..

публикувано на 24.04.24 в 11:41