Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Топло и ветровито време с валежи във вторник

Снимка: БГНЕС

Във вторник минимални температури ще са от 11 до 16°, в София - 12°. Ще е облачно над цялата страна с превалявания на много места по-интензивни след обяд и вечерта. За 14 области има предупреждение за силен вятър. Максималните температури ще са от 21 до 26°, в София - 22°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания след обяд и вечерта. Максималните температури ще са между 23 и 26°. Морската вода е от 16 до 20°. Вълнението на морето ще е до 3 бала.  

В планините ще е облачно и дъждовно със силен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м. ще е 16°, на 2000 м. до 10°.

В сряда валежите ще спрат, а облачността ще намалее до ясно време.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Природозащитници излизат на голям протест срещу законодателни промени

Коалиция “За да остане природата в България” и гражданско сдружение “Ти решаваш” с подкрепата на “Зелено движение” организират днес протест, с който настояват да бъдат оттеглени законопроектите за опазване на околната среда и за устройство на..

публикувано на 14.04.24 в 06:00

Слънчева неделя с температури до 30 градуса

В неделя ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд над планинските и източните райони временно облачността ще се увеличи. Ще духа слаб западен вятър, който вечерта ще се ориентира от юг-югозапад. Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в..

публикувано на 13.04.24 в 18:30
Министерски съвет

Служебният кабинет е готов да защити българите при ескалация в Близкия Изток

Правителство следи с повишено внимание ескалиращото напрежение в Близкия Изток и е в готовност да предприеме необходимите действия за защита на българските граждани в района, съобщиха от външното ни министерство. Оттам допълват, че служебният..

публикувано на 13.04.24 в 17:16