Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

ˮПесен за теб" на Иван Радуловски

Снимка: Facebook / @Ivan Radulovski

Певец, текстописец, актьор и предприемач – подобно съчетание на професии е рядкост, но за Иван Радуловски очевидно е ежедневие. Като управител и съосновател на фирма за маркетинг, бизнес стратегия и продукция на дигитални приложения, той подпомага развитието на млади таланти в сферата на технологиите. Подкрепя и проекти в областта на изкуството, културата, общественото развитие.

Иван Радуловски стана известен през  2013 г., когато се нареди сред финалистите на българския X Factor. В творческия му актив са десетки авторски песни. Най-новата сред тях е "Песен за теб", в която ще намерим една много лична изповед за изгубена любов, превърнала се в красива песен. Както споделя Иван Радуловски, предстои издаването на нов албум, а това е пилотната песен от него.


Още от категорията

Снимка: предоставена от изпълнителите

Никола от Cool Den и Annie V отново с общо участие на софийска сцена

Тази вечер (31.01) двама многообещаващи артисти ще се представят за пореден път заедно в известен столичен клуб, който предоставя сцената си на млади музиканти. Това са Annie V и Никола Симеонов. Ани и Никола пеят заедно от 2016 година...

публикувано на 31.01.23 в 09:05

"Когато пея" ни напомня да следваме пътя си с усмивка

Кога пеете? Когато ви върви?... Калин Вельов и Мария Аврамиди пеят дори и когато не им върви. Така започва песента им "Когато пея". Но това не е първото им съвместно заглавие. Събира ги музикалният проект "АМАЗОНИЯ" - бразилската латино денс формация,..

публикувано на 26.01.23 в 10:15

„Колко музика има в ефира, новини и човешки съдби….“

Българското национално радио празнува 88 години, а видеото на песента "Наше радио" кани аудиторията в Старата къща. Песента е специално създадена и записана в емблематичното Първо студио на БНР през 2014 г. от звезден екип, в чест на..

публикувано на 25.01.23 в 06:10