Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За българите Турция е предпочитана дестинация за новогодишната нощ

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Цените за тридневен пакет за двама с хотелско настаняване, организиран транспорт и празнична вечеря на яхта, под дъжд от фойерверки в Босфора, варират от 600 до 1200 лева, информира БТА. Бургаски туроператорски фирми предлагат богата палитра от предложения за посрещане на новата 2023 година в южната ни съседка Турция.

От друга страна, много хотели по българското Черноморие, които ще работят за Коледните и Новогодишните празници съобщават, че вече са продали предложените от тях пакети. В Поморие например, цените са между 400 и 500 лева за два дни, с включена новогодишна вечеря, на човек.

За БТА Христина Славова, член на УС на Бургаската регионална туристическа камара посочва, че се наблюдава засилен интерес и към офертите за фирмени партита край морето, които се организират от компаниите далеч преди празничния сезон.

БНР подкасти:Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Връх Станчов Камък е бижу в короната на Западните Родопи – нов екомаршрут в община Лъки

Родопската община Лъки работи по изграждането на нова екопътека, която ще води до емблематичния връх Станчов Камък , който е част от Переликско-Преспанския дял на Западните Родопи, научаваме от  сайта bgtourism.bg. Върхът е с височина 1299 м и..

публикувано на 14.07.24 в 09:10

#Бузлуджа: българският комунистически символ е знаменитост в Instagram

Изоставеният паметник на вр. Бузлуджа се превърна в истинска знаменитост в Instagram, заемайки 10-то място в класацията на най-посещаваните изоставени сгради в света. Данните на авторитетната застрахователна компания Алън Боусел Груп (Alan..

публикувано на 13.07.24 в 09:10

На море и петанк в Шабла

Там където лъчите на изгрева докосват най-рано българската земя, забавната игра петанк и морето си дават среща. И точно там, вече двадесет години, приятелите на прочутия спорт с метални топки се събират на международен турнир. Всички те са привлечени..

публикувано на 05.07.24 в 10:40