Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Производители на алкохол от Балканите участват на специализирано изложение в София

Снимка: balkanrakiafest.com

Над 30 дестилерии от България, Сърбия, Гърция, Северна Македония, Черна гора, Турция и други страни представят повече от 300 вида ракия и други спиртни напитки по време на двудневното изложение "Rakia & Spirits Fest Sofia 2022" /до 4.12/. Домакин е Националният дворец на културата в София.

За първи път пред публика ще бъдат представени различни нови продукти, както и колекционерски и стари напитки. Майсторски класове на различни теми очакват любопитните за знания в областта на спиртните напитки, достъпни само за лица над 18 години.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Президентът поздрави юристите за Деня на Конституцията 16 април

На днешната дата с благодарност си спомняме за далновидността, политическата мъдрост и чувството за отговорност на участниците в Учредителното събрание, които преди 145 години в Търново приеха Търновската конституция и положиха основите на..

публикувано на 16.04.24 в 10:08

Български аромати и козметика се представят в Париж

Български аромати и козметика ще участват в започващото днес изложение IN-COSMETICS GLOBAL 2024 в световната столица на парфюмерийната индустрия - Париж, съобщиха от Българската национална асоциация "Етерични масла, парфюмерия и козметика"...

публикувано на 16.04.24 в 06:10

Летните температури се запазват и във вторник

Във вторник, 16 април, минималните температури в страната ще са между 13 и 18°, в София 13°. През деня ще е слънчево. След пладне от запад облачността ще се увеличава и до вечерта в Западна България ще завали. Максималните температури ще са между 27..

публикувано на 15.04.24 в 20:10