Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Възраждане” протестира срещу въвеждането на еврото

Снимка: Мила Младенова

Активисти на “Възраждане” протестираха пред Народното събрание срещу въвеждането на еврото и блокираха движението по бул. “Цар Освободител”.

Еврото е смърт за българската икономика, обезценяват се доходите и спестяванията”, заяви лидерът на партията Костадин Костадинов. По думите му, огромното мнозинство в България е против въвеждането на европейската валута и това, което се случва в момента, е против волята на българите. “Нас ни анексират”, заключи партийният лидер.

Според Костадинов 45 години решенията са вземани от Москва вместо нас и “Възраждане” сега не иска същото да прави Брюксел.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България продължава подкрепата си за евроинтеграцията на Косово

Възможностите за надграждане на двустранните отношения между България и Косово бяха във фокуса на срещата на премиерите  Димитър Главчев и Албин Курти. Събеседниците изразиха удовлетворение от активните политически връзки между двете страни и..

публикувано на 22.04.24 в 15:54
Димитър Главчев

Служебният премиер поема и поста служебен външен министър

Служебният премиер Димитър Главчев предложи на президента Румен Радев промяна в състава на служебния кабинет, съобщиха от правителствената пресслужба. След разговор със служебния министър-председател и постъпили предложения от негова страна на..

публикувано на 22.04.24 в 12:30

Служебно ли е служебното правителство?

Наистина ли е служебно служебното правителство? Това е въпросът, който си задават българите след като предложеният за служебен премиер Димитър Главчев представи персоналния състав на кабинета, в който има явен реверанс към партиите от доскоро..

публикувано на 22.04.24 в 12:05