Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ученици ще представят бизнес идеите си, вдъхновени от Димитър Бербатов

Снимка: Facebook /Teenovator

Футболната звезда Димитър Бербатов ще открие в “София Тех парк” петото издание на инициативата “Уикенд на идеите”, съобщиха организаторите от “Тийноватор”. През уикенда 500 гимназисти от цялата страна заедно със своите ментори ще дадат начало на 86 свои бизнес идеи. 

Представители на компании, на успешни стартъпи и на стартъп екосистемата ще вдъхновят младежите с лекции на тема “Възходът на платформите”, “Как се създава култов бранд”, “Формулата на (не)провала”, а жури ще оцени техните презентации. “Тийноватор” е програма, която развива стартъп културата и бизнес мисленето на учениците от 10 и 11 клас. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Отбелязваме Международния ден на авиацията и космонавтиката

На 12 април отбелязваме 55-тия Международен ден на авиацията и космонавтиката. На тази дата през 1961 г., в 6 часа и 7 минути по Гринуич (9 ч. и 7 мин. московско време), с кораба "Восток 1" Юрий Гагарин започва своята паметна за човечеството обиколка..

публикувано на 12.04.24 в 05:15

Слънчево време с летни температури в петък

В петък, 12 април, ще бъде предимно слънчево. Следобед ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 7° и 12°, в София - около 7°. Максималните температури ще достигнат 24°– 29°,..

публикувано на 11.04.24 в 20:10

Бебе зебра е новото попълнение на столичния зоопарк

Преди броени дни семейството на равнинните зебри в Зоологическа градина - София, се е увеличило с един член. За това съобщават от зоопарка на Фейсбук страницата си. Бебето е добре, а майката е неотлъчно до него. Засега семейството е..

публикувано на 11.04.24 в 16:17