Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отборът на "Левски" победи домакините от Дубай в края на тренировъчния си лагер в страната

Снимка: Facebook /PFC LEVSKI

По време на тренировъчния си лагер в Дубай, ОАЕ, в последната си контролна среща отборът на "Левски" победи с 4:0 местния отбор на "Гълф Юнайтед". Екипът на Станимир Стоилов се завръща утре в България и след кратка почивка ще продължи подготовката си за подновяването на първенството.

Изненадващият голмайстор на "сините" е Келиан ван дер Каап, който осъществи две от попаденията. Другите две бяха на бразилеца Уелтон и Марин Петков.

По идея на треньора Стоилов, мачът започна само с двама чисти защитници – Ван дер Каап и Патрик-Габриел Галчев, а в по-задни позиции игра и Андриан Краев.

В противниковия отбор, чийто треньор е бившият защитник на "Нюкасъл" Стив Тейлър, игра бившият футболист на "Арсенал" и "Манчестър Сити" Бакари Саня. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Габриела (вляво) и Стефани Стоеви

Европейски финал за Габриела и Стефани Стоеви

Габриела и Стефани Стоеви се класираха с лекота за финала на двойки на европейското първенство по бадминтон в Саарбрюкен, Германия. Състезанието е последна квалификация за олимпийските игри в Париж. На полуфинала трикратните европейски шампионки..

публикувано на 14.04.24 в 12:03
Нургюл Салимова

Пето реми за Нургюл Салимова на Турнира на претендентките

В партия, продължила пет часа и половина, Нургюл Салимова завърши реми с белите фигури срещу украинката Анна Музичук на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто. Българката водеше играта през цялото време, но не успя да се..

публикувано на 14.04.24 в 10:07
Боряна Калейн

Българските гимнастички със злато, сребро и бронз на домашната Световна купа

С пълен комплект медали се окичиха българските състезателки в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София. В индивидуалната надпревара Боряна Калейн изигра отлично съчетанията си с бухалки и лента и спечели титлата. Стилияна..

публикувано на 14.04.24 в 09:14