Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

На форум ще обсъдят борбата с корупцията и националната сигурност

Снимка: БГНЕС-архив

В София се открива конференцията „Антикорупция и национална сигурност“. Форумът ще бъде открит от президента Румен Радев.

Събитието е организирано от Министерството на правосъдието в сътрудничество с Базелския институт за управление и Центъра за изследване на демокрацията.

Участие в него ще вземат ръководители на антикорупционните органи на страните от региона, представители на посолства и на неправителствени организации.

Още от категорията

 Богдан Богданов

За да е конкурентноспособен ЕС, България и Румъния трябва да са в Шенген

Заедно с бизнеса и с двустранните търговски камари днес искаме ясно да заявим, че икономическото развитие и сигурност на Европа зависят от пълната интеграция на България и Румъния в Шенген и в eврозоната. Това посочи министърът на икономиката и..

публикувано на 23.11.23 в 13:50

Премиерът с ултиматум към вътрешния министър да признае за полицейското насилие

Премиерът Николай Денков призова вътрешния министър Калин Стоянов да заяви категорична позиция за насилието от страна на някои полицаи на протеста на футболните фенове от 16 ноември . Денков заяви , че от това ще зависят последващите му действия..

публикувано на 20.11.23 в 19:29
Лидерите на ПП Асен Василев и Кирил Петков

“Продължаваме промяната” свиква кметове и общински съветници

Лидерите на “Продължаваме промяната” днес ще проведат национална среща в Благоевград с кметове и общински съветници от цялата страна. Основен фокус на събитието ще бъдат първите планове на местната власт на ПП за следващите четири години. Сред..

публикувано на 19.11.23 в 07:00