Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

66 хил. души очакват тази вечер Ед Шийрън на столичния национален стадион

Ед Шийрън
Снимка: АП/ Markus Schreiber

Британската звезда Ед Шийрън излиза тази вечер на специално подготвена 360 градусова сцена на Националния стадион “Васил Левски” в София, за да изпълни своите хитове пред 66 хил. свои почитатели. Шоуто на музикалния поп идол, който гостува у нас на върха на славата си, е част от световното му турне The Мathematics Tour.

Най-напред ще бъде аплодирана Михаела Филева, на която се пада честта да подгрее феновете. Българската певица е избрана лично от екипа на Ед Шийрън. Музикален гост ще бъде и британският поп вокалист Калъм Скот.

Очаква се концертът да се превърне в едно от най-грандиозните музикални събития, на които българската публика е присъствала.

Охранителна фирма ще бди за сигурността и спокойствието на зрителите на стадиона. Предприети са и множество промени на движението в столицата.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 30 август 2024 г.

В последния петък на август правим опит да задържим лятото и детството в сърцата си – с музика и теми в "България днес". Пренасяме се под кубетата на най-голямата катедрала на Балканите – храмът "Св. Александър Невски" празнува днес. Но..

публикувано на 30.08.24 в 19:00
Доц. Спас Ташев

Българско сдружение с писмо-обръщение до албанската общност в Северна Македония

Писмо-обръщение до албанската общност в Северна Македония и дипломатическите представителства, акредитирани в РСМ и България, разпространи Сдружението "Потомци на бежанци и преселници от територията на Република Северна Македония и приятели"...

публикувано на 30.08.24 в 18:05

Високо напрежение пред “Боянския сарай” на Ахмед Доган

Напрежение между полицаи и граждани възникна пред имот в столичния квартал “Бояна”, обитаван от почетния председател на ДПС Ахмед Доган, съобщи БТА. До ситуацията се стигна след като Данаил Папазов – бивш транспортен министър и доскорошен..

публикувано на 30.08.24 в 15:26