Eмисия новини
от 08.00 часа

Резултати : автор Ivo Ivanov

Prime Ministers Kiril Petkov (L) and Dimitar Kovacevski

About the optimism between Bulgaria and North Macedonia

The meeting between the Bulgarian and the Macedonian prime ministers in Skopje on 18 January began with a gesture on the part of North Macedonia, a gesture that had been delayed for two years. At the request of Bulgaria, North Macedonia..

19.01.22 17:27 |

Bulgaria does not commit to deadlines for the European integration of North Macedonia

Giving consent for the start of negotiations for the membership of the Republic of North Macedonia in the EU should not be tied to deadlines, but to achieving real results, including on the rights of Macedonian Bulgarians. This was written in the..

11.01.22 13:35 |

Qëndrimi i Bullgarisë për integrimin evropian të Maqedonisë së Veriut nuk është lidhur me afate

Dhënia e pëlqimit për fillimin e negociatave për anëtarësimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian nuk duhet të lidhet me afate, por me arritjen e rezultateve reale, duke përfshirë edhe ato që u përkasin të drejtave të..

11.01.22 13:21 |

Bulgaria no se compromete con plazos para la integración europea de Macedonia del Norte

El otorgamiento de beneplácito al comienzo de negociaciones para la adhesión a la UE de Macedonia del Norte no debe vincularse con plazos sino con el logro de resultados reales , incluidos tales relativos a los derechos de los búlgaros macedonios. Lo..

11.01.22 12:51 |

La Bulgarie ne s’engage pas sur des délais pour l’intégration européenne de la Macédoine du Nord

Les partis représentés au parlement ont convenus que l'ouverture des négociations entre la Macédoine du Nord et l'UE ne doit pas être rattachée à des délais concrets mais a des résultats concrets y compris sur le respect des droits des..

11.01.22 12:47 |

Në gjurmët e kohës së humbur mes Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut

Viti nuk solli përparim në marrëdhëniet midis Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. Shkupi nuk ka nisur bisedimet për anëtarësim në BE. Martin Minkov, një korrespondent për një kohë të gjatë i Radios Kombëtare Bullgare në Shkup, dhe..

29.12.21 11:45 |

A la recherche du temps perdu entre la Bulgarie et la Macédoine du Nord

L’année qui s’en va n’a pas apporté de percée dans les relations entre la Bulgarie et la Macédoine du Nord. Skopje n’a pas entamé de négociations d’adhésion à l’UE. Le correspondant de longue date de la RNB à Skopje Martin Minkov et le..

29.12.21 10:56 |

Rastreando el tiempo perdido entre Bulgaria y Macedonia del Norte

El año a punto de inalizar no ha significado un progreso impactante en las relaciones entre Bulgaria y la República de Macedonia del Norte. Skopie no ha comenzado negociaciones de adhesión a la Unión Europea (UE). Martín Minkov, corresponsal durante..

29.12.21 09:45 |

In search of lost time between Bulgaria and North Macedonia

The year did not bring a breakthrough in the relations between Bulgaria and the Republic of North Macedonia. Skopje did not start accession negotiations with the EU. In an interview with Radio Bulgaria, Martin Minkov, correspondent of the..

29.12.21 09:10 |

Pasojat për Bullgarinë nga Kanali i Stambollit janë të paqarta

Që para zgjedhjeve formacionet patriotike bullgare ngritën pyetjen nëse shteti është i interesuar për pasojat për vendin tonë nga ndërtimi i Kanalit të Stambollit në Turqi. Objekti do të ndodhet 220 km. larg kufirit bullgar dhe do të..

14.12.21 11:30 |
Всички новини: днес | вчера