Eмисия новини
от 00.00 часа
Svetosllav Kostov

Këshilli për Mediat Elektronike kërkoi dorëheqjen e drejtorit të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare

Këshilli për Mediat Elektronike i dha afat drejtorit të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare Svetosllav Kostov për të dhënë dorëheqje. Në qoftë se kjo nuk ndodh deri më 11 tetor do të ketë mbledhje të re të Këshillit, ku do të fillojë procedurë për..

27.09.19 16:03 |

Gazetarët nga programi “Horizont” i BNR-së kërkojnë dorëheqjen e drejtorit të radios

Në dëgjim në Këshillin për Mediat Elektronike gazetarët nga programi “Horizont” i Radios Kombëtare Bullgare kërkuan dorëheqjen e drejtorit të medias Svetosllav Kostov dhe të Këshillit të saj Drejtues. Kërkesën e tyre kolegët e argumentuan me..

19.09.19 17:06 |
Diana Kovaçeva në Parlament

Diana Kovaçeva u betua si Avokate e Popullit

Zëvendës Avokatja e Popullit Diana Kovaçeva u betua në Parlament si avokate e përkohshme e popullit. Kovaçeva e zë këtë post pasi Avokatja e mëparshme e Popullit Maja Manollova dha dorëheqje, që të mund të marrë pjesë në garën paraelektorale për kryetar..

05.09.19 11:40 |
Petër Iliev

Menaxheri i Kompanisë Elektrike Kombëtare dha dorëheqje

Drejtori ekzekutiv i Kompanisë Elektrike Kombëtare (KEK) dha dorëheqje. Arsyetimet e tij janë personale. Dorëheqjet vijnë pas një sërë protestash të organizatave të punëdhënësve kundër punës së Bursës Energjetike (bursa e centralizuar për..

19.06.19 17:20 |
Kryetarja e Partisë Socialiste Bullgare Kornelija Ninova

Liderja e Partisë Socialiste shpjegoi tërheqjen e dorëheqjes së saj

Në një intervistë televizive kryetarja e Partisë Socialiste Bullgare (BSP) Kornelija Ninova shpjegoi se të dielën në kongresin e jashtëzakonshëm të partisë e ka tërhequr dorëheqjen e saj të shpallur publikisht pak më herët, sepse e kanë bindur ta..

17.06.19 11:01 |

Zëvendëskryetari i GERB-it Cvetan Cvetanov dha dorëheqje

Zëvendëskryetari i GERB-it Cvetan Cvetanov dha dorëheqje. Ai largohet nga drejtoria e partisë dhe mbetet anëtar i saj i rregullt. Kjo u bë e qartë pas një bisedimi midis Kryetarit të GERB-it Bojko Borisov dhe Cvetan Cvteanovit. Në profilin e..

30.05.19 15:06 |

Liderja e BSP-së Kornelija Ninova dha dorëheqje

Nën presionin e opozitës së brendshme partiake liderja e socialistëve Kornelija Ninova dha dorëheqje para Këshillit Kombëtar të Partisë Socialiste Bullgare (BSP). Ajo kërkoi thirrjen e një kongresi të shpejtë, i cili të miratojë ndryshime në Rregulloren..

28.05.19 15:36 |

Ministri i bujqësisë dha dorëheqje, kryeministri e pranoi

Ministri i bujqësisë, ushqimeve dhe pyjeve Rumen Porozhanov dha dorëheqjen dhe ajo ishte pranuar nga Kryeministri Bojko Borisov. Në arsyetimet e ministrit është shkruar se sulmet personale kundër tij me akuza për mosdeklarim të të ardhurave, ndikon..

14.05.19 10:23 |
Donço Atanasov

Dorëheqja e radhës për shkak të hetimit të Prokurorisë

Donço Atanasov dha dorëheqje nga posti i anëtarit të Bordit Drejtues të Agjencisë “Infrastruktura Rrugore”. Kundër Atanasovi është ngritur akuzë për shkak të aksidentit rrugor me autobus afër qytetit Svoge (Bullgari Perëndimore), i cili rezultoi me 20..

19.04.19 18:48 |
Ish Zv. Ministri i ekonomisë Aleksandër Manolev

Dorëheqje në qeveri për shkak të mashtrimeve me subvencione evropiane

Zv. Ministri i ekonomisë Aleksandër Manolev dha dorëheqjen e vet. Ajo ishte pranuar nga Kryeministri Bojko Borisov. Manolev e ka marrë këtë vendim në lidhje me hetimin e nisur nga ana e Prokurorisë së Lartë të Kasacionit për shkak të dyshimeve për..

17.04.19 18:21 |
Всички новини: днес | вчера