Eмисия новини
от 00.00 часа

Fusin masa shtesë mjekësore kundër pandemisë

675 janë rastet e reja të koronavirusit në vend gjatë 24 orëve të fundit, sipas Portalit Unik të Informacionit. Kjo është 31% e 2,151 testeve PCR të kryera. 603 njerëz u shëruan. 33 pacientë vdiqën. Rastet aktive janë 49.087. 3822 pacientë u..

09.11.20 08:41 |

2 301 raste të reja të koronavirusit në Bullgari për 24 orët e fundit

Testet pozitive për koronavirus në Bullgari të zbuluara gjatë 24 orëve të fundit janë 2 301. Kjo përbën 26.44 për qind nga 8 702 PCR testet e realizuara. Më shumë janë të infektuarit në Sofje – 853, në Varna – 271, në Pllovdiv – 144, në..

08.11.20 10:08 |

28 për qind janë testet pozitive për koronavirus nga 13 849 PCR teste

3 839 janë rastet e reja të Covid-19 të zbuluara nga 13 849 PCR teste gjatë 24 orëve të fundit. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ. Kjo do të thotë se 28 për qind nga të testuarit janë me rezultat pozitiv. Më shumë të..

07.11.20 10:26 |

Në spitalet e vogla nuk mjafton personeli

Shtretërit për të infektuarit me Covid-19 në spitalet shtohen por mungon personel mjekësor i cili të mjekojë të sëmurët. Kjo pamjaftueshmëri është e dukshme në spitalet e qyteteve të vogla në Bullgari. Spitalet në ato qytete paraqitën kërkesa për..

06.11.20 17:13 |

3 754 janë rastet e reja të koronavirusit tek ne

Për 24 orët e fundit në Bullgari u regjistruan 3 754 raste të reja të koronavirusit. Kjo përbën 33,73 për qind nga 11 131 PCR testet e realizuara. Më shumë janë rastet në qytetin e Sofjes – 1 264, të ndjekur nga qytetet Pllovdiv – 367, Varna –..

06.11.20 10:21 |

Autoritetet shëndetësore po propozojnë masa të reja për të frenuar koronavirusin

Aktualisht, ndihma spitalore mban barrën e plotë të krizës, deklaroi në brifingun e Ministrisë së Shëndetësisë  inspektori i përgjithshëm shtetëror Angjell Kunçev. Vetëm 3 krahina në vend kanë mbetur jashtë zonës së kuqe prej mbi 120 të sëmurë në..

05.11.20 15:11 |

25% teste pozitive për Covid-19

Ulje e numrit të rasteve të reja të koronavirusit në krahasim me ditët e mëparshme, por pas më pak testeve të bëra – këtë e tregojnë të dhënat e Portalit Unik Informativ. Janë konstatuar 1803 të infektuar, që është 25% e 7 259 PCR testeve të..

01.11.20 09:24 |

Rritje rekorde e pacientëve me Covid-19 dhe e vdekjeve

Një rritje rekorde e pacientëve të sëmurë nga koronavirusi gjatë 3 ditëve të fundit me 220 të prekur në çdo 100 mijë veta dhe një rritje e madhe e rasteve me vdekje me rreth 50% - këto të dhëna u parashtruan në brifingun e Ministrisë së Shëndetësisë...

29.10.20 14:34 |
Spitali në qytetin Popovo

Rritje e radhës e rasteve të reja të Covid-19

Gjatë 24 orëve të fundit në Bullgari janë regjistruar 2 760 raste të reja të Covid-19 . Nga 9 946 PCR testet 27.7% janë pozitive . Në vend të parë për nga numri i të infektuarve është rrethi i Sofjes – 1075, pas kësaj radhiten Plovdivi –..

29.10.20 09:56 |

Rekord i ri negativ për Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit

Një rekord të ri negativ konstatoi Portali Unik Informativ Kombëtar gjatë 24 orëve të fundit. Nga 7 659 teste të bëra 2 243 janë ato pozitive, ose 29.29% , që është rekord si numër dhe përqindje. Më shumë janë të infektuarit në Sofje – 913, në..

27.10.20 08:38 |
Всички новини: днес | вчера