Eмисия новини
от 11.00 часа

Subvencionimi i fluturimeve çartër për shpëtimin e sezonit veror turistik vonoi

Subvencionimi i fluturimeve çartër për shpëtimin e sezonit veror turistik vonoi, mendojnë operatorë turistikë nga Burgas. Ata ngulin këmbë për më shumë zhdërvjelltësi në përkrahjen e turizmit, subvencionim të transportit me autobusë dhe përgatitje që..

04.08.20 18:23 |

Komisioni Evropian miratoi subvencionimin e fluturimeve çarter

Komisioni Evropian miratoi subvencionimin e fluturimeve çarter të organizuara nga operatorët turistikë deri në Bullgari, njoftoi Ministria e Turizmit. Kjo do të ndihmojë një nga sektorët më të prekur – turizmi. Subvencionimi është 35 euro për çdo vend të..

27.07.20 11:06 |

Fluturimi i parë çarter nga Ukraina erdhi në Bullgari

180 turistë nga Ukraina mbërritën me fluturim çarter në aeroportin e qytetit bregdetar Burgas. Sipas traditës së vjetër bullgare ata u pritën me pogaçe me kripë dhe interpretime folklorike të Ansamblit “Stranxha”. Ambasadori i Ukrainës në Bullgari..

21.07.20 18:47 |
Всички новини: днес | вчера