Eмисия новини
от 16.00 часа

Në Sofje janë gati të hapin shkollat fillore, kopshtet dhe çerdhet

Shkollat ​​për nxënësit nga klasa 1 në 4, kopshtet dhe çerdhet në Sofje do të hapen më 4 Janar, njoftoi Kryetarja e Bashkisë Jordanka Fandëkova. Prindërit nuk kanë nevojë të marrin shënime nga mjeku i përgjithshëm. Do të plotësohen vetëm..

29.12.20 17:54 |

Nëse te 14 dhjetori numri i të infektuarve ulet do të hapen çerdhet dhe kopshtet për fëmijë

Në se te 14 dhjetori numri i njerëzve të infektuar me koronavirus ulet do të hapen kopshtet e fëmijëve dhe çerdhet, ndërsa nga 21 dhjetori – edhe bizneset e mbyllura. Këtë e tha Kryeministri Bojko Borisov në fshatin Callapica, rajoni i qytetit..

07.12.20 15:09 |

Që nga 30 nëntori deri më 21 dhjetor pa orë mësimore në shkollat dhe universitetet

Që nga 30 nëntor deri më 21 dhjetor nxënësit dhe studentët mësojnë nga distanca. Kjo është pjesë e politikes për kufizimin e përhapjes së koronavirusit. Deri më 21 dhjetor mbeten të mbyllur edhe çerdhet dhe kopshtet për fëmijë. 22 dhe 23 dhjetor do..

30.11.20 12:45 |

Kopshtet hapin dyert

Kopshtet dhe çerdhet e fëmijëve në vend që nga 26 maji rifillojnë punën e tyre. 26 për qind prej prindërve kanë dëshirë që fëmijët e tyre të frekuentojnë kopshtet, ndërsa ata të cilët dëshirojnë që fëmijët e tyre të frekuentojnë çerdhet janë..

26.05.20 08:43 |

Shteti do të lëshojë më se 4.6 milion euro suplementarisht për specialistët shëndetësorë

Shteti do të lëshojë pak më se 4.6 milion euro (përafërsisht 9 milion leva) për kujdesin shëndetësor në shkollë. Marrëveshja u arrit në një takim të presidentëve të Konfederatës së Sindikatave të Pavarura Pllamen Dimitrov dhe të Konfederatës së Punës..

09.03.20 13:34 |

125 euro bëhet pensioni minimal në Bullgari nga korriku i vitit të ardhshëm

Këshilli politik i koalicionit në pushtet vendosi që nga 1 korriku i vitit të ardhshëm pensioni minimal në Bullgari të bëhet 125 euro, ose 250 leva. Ky shtim do të prekë afro 600 000 pensionistë në vend. Me vendim të këshillit të koalicionit shteti do të..

14.11.19 17:58 |
Всички новини: днес | вчера