Eмисия новини
от 16.00 часа

Donka Paprikova e cila ia përkushtoi jetën bamirësisë

E mësuar që në një moshë të njomë të shikojë botën përmes syve të dhembshur, Donka Paprikova deri në fund të ditëve të saj u jep një qetësi të sëmurëve, të vetmuarve dhe të dëshpëruarve. Kurse pas rënies së komunizmit ajo ringjall traditën e..

24.12.20 11:45 |
Всички новини: днес | вчера