Mësime të jashtëzakonshme në fizikë në Muzeun Politeknik Kombëtar

Më 15 shtator 1948 shkollat në mbarë Bullgarinë pritën solemnisht nxënësit  e tyre, kurse 57 mijë fëmijë dëgjuan zilen e shkollës për herë të parë. Dhe ndërsa ideja e shkollës si një burim dijeje është në zemër të çdo shoqërie, ajo fare nuk është i..

16.09.22 07:15 |

Sipas traditës, viti shkollor në Bullgari fillon më 15 shtator

Në shkollë do të edukoheni të jeni qytetarë të Bullgarisë, qytetarë të botës dhe të konkurroni me bashkëmoshatarët tuaj në mbarë botën. Me këto fjalë Ministri në detyrë i Arsimit Prof. Sasho Penov e hapi vitin shkollor në Shkollën e 18-të William..

15.09.22 12:52 |

Viti i ri shkollor vjen me dy fytyra - gëzim për nxënësit dhe frikë nga e ardhmja për disa prindër

Sipas traditës, shkollat në Bullgari hapin dyer më 15 shtator. Fillimi i vitit shkollor deri tani është shënuar si një festë, në të cilën fëmijët dhe mësuesit me padurim kapërcejnë pragun e shkollës. Por, korona-kriza la vulën e vet dhe mbi normat..

15.09.21 06:45 |
Krasimir Vëllçev

Shkollat janë gati për punë në kushtet e Covid-19

Të gjitha shkollat në vend janë gati për fillimin e vitit të ri shkollor më 15 shtator në kushtet e gjendjes së jashtëzakonshme epidemike. Këtë e deklaroi gjatë hapjes së vitit të ri akademik të Universitetit të Trakisë në Stara Zagora Ministri i..

14.09.20 16:54 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна