Eмисия новини
от 19.00 часа
Prof. Angell Dimitrov

Mbledhja e radhës e Komisionit Bullgari-Maqedoni Veriore është sërish pa rezultate

Si të pafrytshme dhe pa rezultate e caktoi mbledhjen e zhvilluar online të Komisionit të Përbashkët Multidisiplinor të Ekspertëve me Maqedoninë e Veriut, bashkëkryetari për palën bullgare Prof. Angell Dimitrov. Kjo është mbledhja e 16-të e..

10.12.21 20:40 |

Studentët festojnë sot, por këmbëngulin për forma të reja organizimi të procesit mësimor

Rreth 200 mijë persona studiojnë në 52 universitete në qindra specialitete në vendin tonë. Dhe siç e dikton tradita - 8 dhjetori është një ditë feste. Një historik i vogël i festës Ideja për të pasur një festë të veçantë në Bullgari,..

08.12.21 13:05 |

Nëse dhe si do të festojnë studentët bullgarë këtë vit?

Të mira ose të këqija kujtimet nga vitet studentore lënë mbresa të qëndrueshme te secili prej nesh. Po kjo mund të thuhet edhe për festën studentore 8 dhjetorin. Data nuk u zgjodh rastësisht. Ajo është e lidhur me kremtimin e Ditës së Shën Shtatë..

08.12.20 06:10 |
Всички новини: днес | вчера