Eмисия новини
от 20.00 часа
Krasen Kralev

Një bullgar do ta përfaqësojë BE-në në Agjencinë Botërore të Antidopingut

Ministri i Rinisë dhe Sportit Krasen Kralev u zgjodh për herë të dytë për anëtar të Këshillit Drejtues të Agjencisë Botërore të Antidopingut (WADA). Gjatë 3 viteve në vijim Kralev do të përfaqësojë vendet e BE-së në Bordin e vendeve nga BE-ja...

31.10.19 12:05 |
Всички новини: днес | вчера