Eмисия новини
от 00.00 часа

Shënojmë Ditën Ndërkombëtare të Solidaritetit Gazetaresk

Në lidhje me Ditën Ndërkombëtare të Solidaritetit Gazetaresk – 8 shtatorin, në Lidhjen e Gazetarëve Bullgarë u prezantua libri i gazetarit Georgi Najdenov “Gazetaria – zëri i njerëzimit”. Autori është një gazetar shumëvjeçar në Agjencinë Telegrafike..

08.09.21 15:28 |
Nga e majta në të djathtë: Kirill Vëllçev, Rumen Radev, Stevo Pendarovski dhe Dragan Antonovski

Marrëveshje kundër gjuhës së urrejtjes nënshkruan agjencitë informative të Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut

Drejtorët e Përgjithshëm të Agjencisë Telegrafike Bullgare - BTA dhe të Agjencisë së Informacionit Mediatik të Maqedonisë së Veriut - MIA, nënshkruan një marrëveshje mbi shkëmbimin e informacionit dhe bashkëpunimin profesional. “BTA dhe MIA do..

27.05.21 09:25 |
Godina e BTA

Sipas ligjit informacioni i BTA-së tashmë është falas

Parlamenti miratoi përfundimisht ndryshimet në Ligjin për Agjencinë Telegrafike Bullgare /BTA/. Kështu tërë informacioni i agjencisë tashmë do të përhapet falas, njoftoi vetë BTA. Deri më tani ligji parashikonte shpërndarjen e informacionit..

25.02.21 16:18 |
Kirill Vëllçev

Drejtori i ri i Agjencisë Telegrafike Bullgare është për aksesin e lirë tek informacioni i agjencisë

Drejtori i ri i Agjencisë Telegrafike Bullgare (BTA) Kirill Vëllçev ripohoi se në përputhje me konceptin e vet do të parashtrojë kërkesa për ndryshime në Ligjin për BTA, që të sigurohet akses falas tek informacioni i Agjencisë. BTA është..

29.01.21 13:27 |
Maksim Minçev

Bullgaria është organizatore e Kongresit të Gjashtë Botëror të Agjencive të Informacionit

Më 13 qershor në Pallatin Kombëtar të Kulturës në Sofje fillon punimet Kongresi i Gjashtë Botëror i Agjencive të Informacionit. Brenda 3 ditëve – deri më 15 qershor, përfaqësues të më se 100 shteteve dhe më se 120 mediave   do të diskutojnë të ardhmen e..

12.06.19 15:24 |
Всички новини: днес | вчера