Eмисия новини
от 22.00 часа
Nikollaj Denkov

Ministri i Arsimit është kundër pushimeve të gjata dhe vitit të shkurtër shkollor

Nuk ka rrezik nga mbyllja e shkollave për shkak të faturave të larta të energjisë elektrike dhe ngrohjes. Është i mundur aktualizim i buxhetit për të mbështetur shkollat ​​në fillim të vitit të ri shkollor dhe të sezonit e ardhshëm të ngrohjes...

25.05.22 15:22 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера