Eмисия новини
от 10.00 часа

Alpha Research: ITN dhe GERB-SDS me shanse të barabarta për të fituar

Një sondazh përfaqësues kombëtar i agjencisë sociologjike Alpha Research, financuar nga agjencia, tregon se 5 ditë para zgjedhjeve, po vëzhgohet një paritet për vendin e parë, me një përparësi të vogël të partisë “Ka një popull të tillë" (ITN) para..

08.07.21 14:46 |

Alpha Research: 6 ose 7 parti politike hyjnë në parlamentin e ardhshëm

6 deri në 7 parti mund të kapërcejnë pragun prej 4%, por asnjë forcë politike nuk do të jetë afër shumicës parlamentare. Këtë e tregon një studim i agjencisë sociologjike "Alpha Research", kryer me mjete të agjencisë, në prag të zgjedhjeve..

01.04.21 11:25 |

Bullgarët kërkojnë që Shkupi ta njohë të kaluarën historike

83.8% e bullgarëve janë kundër përkrahjes së Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në BE, derisa të mos arrihet pajtim për të kaluarën historike, tregon një studim sociologjik i Alpha Research. 10.2% mendojnë se Sofja duhet ta përkrahë Shkupin..

03.11.20 18:34 |

Pavarësisht dhe shumë e kritikuar partia GERB mbetet forca e parë politike

Në qoftë se zgjedhjet ishin sot për partinë GERB do të votonin 20.5% nga bullgarët, për Partinë Socialiste-19.6%. Për projektin e ri –“Ka një popull të tillë” - 14.9%, për Lëvizjen për të Drejtat dhe Liritë-9.9%, për Bullgarinë Demokratike - 9.4%..

05.10.20 14:57 |
Borjana Dimitrova

Nuk ka krizë në plan social për shkak të Covid-19

“Nuk ka rritje të nivelit të përhapjes së sëmundjes dhe në të njëjtën kohë nuk ka krizë në plan social”, tha para BNR-së Borjana Dimitrova nga agjencia sociologjike “Alpha Research”. Ka ulje të të ardhurave, ka shqetësime, por nuk ka krizë...

28.04.20 18:09 |
Всички новини: днес | вчера