Eмисия новини
от 03.00 часа

Protestë e vogël në përkrahje të Donald Trump në Sofje

Disa protestues, të cilët e përkrahin Presidentin amerikan Donald Trump, u grumbulluan para godinës së Ambasadës së SHBA-së në Sofje. Me pllakate “Përkraheni Trump” dhe “Shpëtojeni Amerikën” ata u bashkuan në mënyrë simbolike në demonstratën e..

06.01.21 15:04 |

Ivan Ivanov po punon shumë për t'i realizuar ëndrrat e tij në SHBA dhe në Bullgari

Zgjedhja e amerikanëve se kush të qëndrojë në krye të vendit sikur e zhvendosi, të paktën për pak, pandeminë e koronavirusit nga emisionet dhe programet e lajmeve botërore. Shumë shpejt çdo gjë do të qetësohet dhe pjesa më e madhe e njerëzve do të..

18.11.20 07:10 |

A e përvëluan zgjedhjet në SHBA dëshirën për votim makinerik në Bullgari?

Pas zgjedhjeve në Shtetet e Bashkuara, përfytyrimet e shumicës së bullgarëve për shprehje të sinqertë dhe të drejtë  të vullnetit të lirë u shembën. Vet mendimi që ndokush të marrë 100% nga votat ose aktiviteti zgjedhur të jetë 100%, sjell kujtime..

13.11.20 16:02 |
Tanja Kostova

Komuniteti bullgar në San Francisko i mban gjallë traditat vendase

Suksesi i çdo një kauze patriotike, mbi të cilën punon Tanja Kostova i dedikohet një rregulli të thjeshtë. Asnjëherë asgjë nuk ndodh dhe nuk bëhet me çdo kusht. Mbase prandaj bashkatdhetarja jonë në Amerikën e largët i shmanget përdorimit të fjalës..

08.10.20 07:10 |

Maria Samiçkova-Bellçër, fytyra e bullgarëve në Nevada: Zemra ime është në Bullgari

“ Unë jam mjaft e zhdërvjellë dhe adaptohem lehtë. I dua shumë ndryshimet dhe jam njeri që e pëlqen rrezikun. I vendos vetes qëllime reale , të cilat gjithmonë të mund t'i arrijë, në qoftë se varet prej meje ” – në këtë mënyrë e përshkruan veten..

15.06.19 11:35 |
Всички новини: днес | вчера