Eмисия новини
от 17.00 часа

Dinamikë e përshpejtuar në marrëdhëniet me SHBA-në në sfondin e vonesës në lidhjet me Rusinë

Pas takimit të kryeministrit Bojko Borisov me presidentin Donald Trump në SHBA zhvilluar në fund të nëntorit të vitit 2019 shihet një dinamikë në shkëmbimin politik midis të dy shteteve. Për pak më shumë sesa një muaji, nga 8 janar deri më..

12.02.20 14:38 |

Nëpunësi i Ambasadës Ruse në Bullgari i dyshuar në spiunazh nuk e ka braktisur vendin

Ambasadorit të Rusisë në Bullgari Anatolij Makarov iu dorëzua një notë, në të cilën pala bullgare ngul këmbë, që nëpunësi i Ambasadës Ruse, të cilin prokuroria dhe Agjencia Shtetërore e Sigurimit Kombëtar dyshojnë në spiunazh, të braktisë vendin në një afat..

29.10.19 18:17 |
Ambasadori rus në Bullgari Makarov

Ambasadori rus është i zhgënjyer me reagimet e qeverisë bullgare

Në një intervistë për Radion Kombëtare Bullgare Ambasadori i Rusisë Anatolij Makarov shprehu zhgënjim me sinjalet e ndryshme, të cilat i jep qeveria bullgare për drejtimin e zhvillimit të marrëdhënieve ndërmjet Moskës dhe Sofjes. Më 9 shtator..

10.09.19 10:26 |
Всички новини: днес | вчера