Eмисия новини
от 20.00 часа
Drejtori i BNR-së Andon Balltakov

Drejtori i BNR-së Balltakov me pyetje ndaj Kryeministrit Borisov

Drejtori i Përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare /BNR/ Andon Balltakov i dërgoi një letër Kryeministrit Bojko Borisov, duke e pyetur se pse Këshilli i Ministrave ka vendosur të ulë buxhetin e radios me gati 229 621 euro, duke u argumentuar me..

15.04.21 10:11 |

Rregullatori mediatik: BNR respekton parimin e pluralizmit

Radioja Kombëtare Bullgare përmbush misionin e saj publik dhe respekton kërkesat e Ligjit të Radios dhe Televizionit për pluralizmin e pikëpamjeve. Kjo thuhet në përfundimet e Këshillit të Mediave Elektronike mbi raportin e Drejtorit të..

08.04.21 14:39 |
Andon Balltakov

Drejtori i BNR-së mbetet në postin e vet

Në mbledhjen e përbashkët sot në Radion Kombëtare Bullgare (BNR) drejtori i medias Andon Balltakov bëri të ditur se do të tërheqë dorëheqjen e vet të parashtruar në Këshillin e Mediave Elektronike. Më 21 tetor Balltakov deklaroi se jep dorëheqje..

30.10.20 16:43 |

Ministria e Kulturës me përgjigje lidhur me dorëheqjen e drejtorit të përgjithshëm të BNR

Nga Ministria e Kulturës dolën me pozitë lidhur me dorëheqjen e drejtorit të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare (BNR) Andon Balltakov. Vet Balltakovi kërkoi dorëheqjen e ministrit të kulturës Boill Banov sepse zëvendësoi tekst nga..

22.10.20 11:02 |
Andon Balltakov

Drejtori i përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare dha dorëheqje

Drejtori i përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare – BNR, paraqiti në Këshillin e Mediave Elektronike kërkesë për zgjidhjen para afatit të kontratës së punës. Këshilli shprehu shpresë, se Andon Balltakov do të mendojë dorëheqjen. Drejtori..

21.10.20 19:25 |
Radio-kori bullgar i fëmijëve bashkë me dirigjenten e tyre Venecija Karamanova

Kori i fëmijëve i BNR-së me famë botërore feston jubileun e vet të 60-të

Me rastin e përvjetorit të 60 të Korit të Fëmijëve të Radios Kombëtare Bullgare para Muzeut Regjional Historik në Sofje do të validojnë një kartë të posaçme postare dhe një vulë. Janë ftuar fëmijët e korit, dirigjentja Venecija Karamanova, drejtori..

01.10.20 11:38 |
Andon Balltakov

Drejtori i Radios Kombëtare Bullgare Andon Balltakov: BNR nuk është agjenci shtetërore

Drejtori i përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare (BNR) Andon Balltakov shpalli se nëpërmjet tij nuk janë bërë prova për ndikime politike mbi radion publike. Para ekspozitës rinore “Kosherja e Karrierës” në Sofje Balltakov deklaroi..

17.09.20 18:47 |

Bullgarë të suksesshëm në botë do të ndajnë përvojën e tyre në Kosher 2020

“Shko larg, mbetu afër” – me këtë moto do të zhvillohet edicioni i dytë i “Kosher” i organizuar nga “Tuk-Tam” – bashkësia më e madhe e bullgarëve me përvojë në botë. Aktiviteti do të zhvillohet më 17 shtator në Inter Ekspo Qendër në Sofje dhe..

03.09.20 16:01 |
Drejtori i ri i BNR-së Andon Balltakov

“Radio Bullgaria” do t’i rivendosë transmetimet audio

“Radio Bullgaria” duhet të rivendosë transmetimet me zë, me ekipin do të punojmë për krijimin e konceptit më të mirë në këtë drejtim”. Këtë e tha në intervistën e parë të dhënë për “Radio Bullgarinë” drejtori i ri i përgjithshëm i Radios Kombëtare..

14.02.20 19:54 |

Drejtori i ri i BNR-së Andon Balltakov: “Besoj në të mirën e njeriut”

Pas një sërë tronditjesh për shkak të krizës në menaxhimin e Radios Kombëtare Bullgare (BNR) për drejtor të përgjithshëm të medias u zgjodh Andon Balltakov. Hapat e parë në karrierën gazetareske ai i ka bërë pikërisht në Radio Bullgarinë, ndërsa puna e..

14.02.20 16:08 |
Всички новини: днес | вчера