Eмисия новини
от 01.00 часа

Sinjal dërguar Brukselit për ndërhyrje në punën e Komisionit Anti-Mafia

Eurodeputeti nga Partia Popullore Evropiane Andrej Novakov këmbëngul që Komiteti për Kontrollin e Buxhetit në Parlamentin Evropian të kontrollojë argumentet në projekt-ligjin e partisë “Bullgaria Demokratike”, i cili ndërhyn në veprimtaritë e..

28.04.21 14:09 |

Kryeministri Borisov: Masat liberale kundër Covid-19 japin rezultat

Në krahasim me shtete të tjera evropiane masat kufizuese kundër koronavirusit te ne janë liberale dhe japin rezultat, deklaroi Kryeministri Bojko Borisov në Razllog, ku bashkë me Ministrin e Shëndetësisë Krasimir Vëllçev dhe eurodeputetin Andrej..

16.01.21 11:58 |

Ndihma evropiane për regjionet – zhdërvjelltësi dhe më pak burokraci në periudhën e re programore

Zhdërvjelltësi dhe pengesa më të pakta burokratike për periudhën e ardhshme të programeve operative - këto janë pjesë e efekteve të marrëveshjes së arritur në fillim të dhjetorit në kuadrin e rregullores për rregullat e përbashkëta për aksesin tek..

10.12.20 07:10 |

Mbi 500 mln euro nga BE për shpenzimet e para kundër Covid-19

Bullgaria mund të shpresojë në mbi gjysmë miliardë euro nga Bashkimi Evropian, me të cilët të mbulojë shpenzimet e saj të para në luftën kundër epidemisë së koronavirusit. Shuma do të livrohet menjëherë pasi raporti për këtë instrument të ri do të..

21.11.20 11:06 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера