Eмисия новини
от 22.00 часа

Festa e muzikës bullgare në zemër të Bullgarisë

I vendosur në rrezet e malit të Stara Planinas Qendrore, poshtë majave madhështore Botev dhe Maragidik, qyteti i Aprillci mblodhi këngëtarë, muzikantë dhe ansamble nga Sevlievoja, Plevensko, Svishtovsko, Trojansko, Sofja e të tjera. Ballkani..

30.06.22 07:15 |

Përhapje e re e murtajës afrikane të derrave në një fshat në Plovdiv

Një shpërthim i dytë i murtajës afrikane të derrave është zbuluar vetëm në dy ditët e fundit. Pas fermës industriale në fshatin Aprillci në rrethin e Pazarxhikut sëmundja është konstatuar edhe në një fermë personale të paregjistruar në..

19.08.21 19:34 |

Manastiri Novosellski në një video reklamuese të Ministrisë së Turizmit

Bashkë me Shoqatën e Guidave Bullgarë, Ministria e Turizmit përgatiti një seri prej videove reklamuese, të cilat prezantojnë skajet shumë pak të njohura të Bullgarisë. Shikoni filmin 2 minutash, kushtuar manastirit të bukur Novosellski “Trinia e Shenjtë”..

28.02.21 08:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера