Eмисия новини
от 08.00 часа
Kristalina Georgieva

Akuza të rënda kundër Kristalina Georgievës

Drejtuesja e FMN -së Kristalina Georgieva është thirrur për shpjegime nga ish -punëdhënësi i saj, Banka Botërore, për ushtrimin e presionit në dobi të Kinës. Sipas një raporti të pavarur nga firma juridike WilmerHale, në emër të Bankës Botërore,..

17.09.21 15:30 |

Kryeministri inspektoi nga ajri “Rrymën Ballkanike”

Kryeministri Bojko Borisov bashkë me zëvendës ministrin e Ministrisë së Naftës të Mbretërisë së Arabisë Saudite Abdullah Allsaadun dhe ministren e energjetikës Temenuzhka Petkova inspektoi me helikopter ndërtimin e gazsjellësit “Rryma Ballkanike”...

23.09.20 13:03 |

Ministri saudit i punëve të jashtme është për vizitë në Sofje

Arabia Saudite është partnere jonë e vlefshme në diplomacinë shumëpalëshe, në ekonomi, investime, siguri, luftimin e terrorizmit dhe radikalizmit. Bullgaria është ndër miqtë më të mirë të mbretërisë në Bashkimin Evropian. Vetëm për 10 muajt e parë të..

29.01.20 20:00 |

Bullgaria u prezantua në Ekspozitën Ndërkombëtare Saudi Agro-Food 2019

Në edicionin e 38-të të ekspozitës ndërkombëtare për produkte ushqimore, përbërës dhe teknologji Saudi Agro-Food, që u mbajt nga 21 deri më 24 tetor në Riad të Mbretërinë e Arabisë Saudite u prezantuan më se 380 firma nga 34 shtete. Herën e dytë..

26.10.19 11:45 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР