Eмисия новини
от 00.00 часа
Ivan Maxharov

Ministri i Shëndetësisë u takua me mjekët protestues nga "Porogov"

Përfaqësuesit e mjekëve protestues nga Spitali i Urgjencës “Pirogov” u takuan me Ministrin e Shëndetësisë, Dr. Stojço Kacarov, duke u përpjekur për të gjetur një mënyrë për të dalë nga tensioni për shkak të shkarkimit të profesorit Asen Balltov nga..

21.07.21 18:09 |

Mjekët nga “Pirogov” do të protestojnë para Presidencës

Ditën e radhës mjekët dhe infermieret nga spitali i urgjencës “Pirogov” protestuan para ndërtesës së institutit. Ata kërkojnë dorëheqjen e Ministrit të përkohshëm të shëndetësisë dr. Stojço Kacaraov dhe kthimin e drejtorit të shkarkuar prof. Asen..

21.07.21 09:46 |

Protesta e mjekëve të urgjencës nga "Pirogov" po vazhdon

Për ditën e radhës punonjësit e spitalit kombëtar të urgjencës "Pirogov" protestuan duke kërkuar kthimin e drejtorit të tyre të shkarkuar Prof. Asen Balltov. Mjekët e pakënaqur vazhdojnë të kërkojnë dorëheqjen e Ministrit të përkohshëm të Shëndetësisë..

20.07.21 10:27 |

Një protestë е radhës kërkoi dorëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë

Mjekët dhe pacientët nga spitali i urgjencës Pirogov protestuan në mbështetje të drejtorit të shkarkuar, prof. Asen Balltov . Ata bllokuan një bulevard në Sofje dhe kërkuan dorëheqjen e Ministrit të Shëndetësisë Stojço Kcarov. Mjekët bënë thirrje..

19.07.21 16:44 |

Mjekët nga spitali “Pirogov” protestojnë për ditën e dytë

Mjekët nga spitali më i madh i urgjencës në Bullgari “Pirogov” përsëri protestuan për anulimin e pushimit nga puna të drejtorit të spitalit, Prof. Asen Balltov. Ai u largua pas një inspektimi nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, i cili gjeti një..

16.07.21 12:37 |

Protestë për pushimin nga puna të drejtorit të spitalit më të madh të urgjencës në Bullgari "Pirogov"

Mjekët nga “Pirogov” bllokuan bulevardin “Car Boris III” në Sofje. Ata protestuan në mbështetje të Prof. Asen Balltov, i cili u hoq nga posti i drejtorit . Kreu i spitalit më të madh të urgjencës në vend është akuzuar për shkelje financiare pas një..

15.07.21 15:14 |
Prof. Asen Balltov

Drejtori i "Pirogov" u pushua nga puna për shkak të shkeljeve financiare

Inspektimi në spitalin më të madh në vendin tonë "Pirogov" ka konstatuar marrjen e shumave të pajustifikueshme me vlerë prej mbi 1 milion levash, njoftoi Ministria e Shëndetësisë. Për shkak të shkeljes së rëndë sipas Ligjit për Ndërmarrjet Publike,..

14.07.21 17:42 |
Prof. Asen Balltov

Rimëkëmben imunizimet sipas planit të vaksinimit

Imunizimet në katër fazat e para të planit të vaksinimit do të rimëkëmben ndoshta nesër, njoftoi për BNR drejtorit i spitalit “Pirogov” prof. Asen Balltov. “Korridoret e gjelbra” do të rivendosen kur mbërrijnë në vend sasi më të mëdha prej..

27.02.21 12:53 |

Bullgaria renditet në vendin e tretë për nga vdekshmëria nga koronavirusi në Evropë

Vendi ynë tani është në vendin e tretë për nga vdekshmëria nga Covid-19 në Evropë dhe në vendin e 13 për sëmundshmërinë bazuar mbi të dhënat e dy javëve të fundit, njoftoi në brifingun e Ministrisë së Shëndetësisë inspektori shtetëror shëndetësor..

19.11.20 15:18 |
Prof. dr. Asen Balltov

Thirrje për respektimin e masave “3D” kundër koronavirusit

Respektoni “3D” – Disiplinë, Distancë, Dezinfektim! Ndryshe në të vërtetë shumë njerëz do të vdesin!!!”. Kjo është thirrja e publikuar në Facebook nga drejtori i Spitalit për ndihmë urgjente “Pirogov” prof. dr. Asen Balltov. Dr. Balltov citoi..

19.06.20 13:36 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР