Eмисия новини
от 16.00 часа

Perimet bullgare të serrës do të jenë një mirazh në dimër

Perimet bullgare preferohen për shkak të shijes së tyre, por dimri i ardhshëm me siguri do t'i detyrojë bullgarët të blejnë domate dhe tranguj tërësisht të importuar. Prodhuesit e serrave paralajmërojnë se tregu mund të mbetet pa perime të..

04.11.21 15:57 |
Всички новини: днес | вчера