Eмисия новини
от 15.00 часа
Presidenti Rumen Radev

Ligjëratë e Presidentit Rumen Radev për vlerat njerëzore dhe sundimin e ligjit

Liria, demokracia dhe të drejtat e njeriut janë qëllimet kryesore të qytetërimit evropian. Duhet të njohim se ato nuk aplikohen në mënyrën më të mirë, tha Presidenti bullgar Rumen Radev në një ligjëratë para Organizatës Evropiane për të Drejtën..

15.10.20 10:37 |
Presidenti bullgar Rumen Radev

Presidenti Radev bëri thirrje për një afrim real në BE

Në takimin e 15 të presidentëve të republikave parlamentare në BE, takim ky i cili zhvillohet në Athinë, Presidenti i Bullgarisë Rumen Radev deklaroi se në rast se gjatë mandatit të ri të institucioneve Bashkimi Evropian nuk investon në unitetin e tij..

11.10.19 12:44 |
Всички новини: днес | вчера