Eмисия новини
от 18.00 часа

Bansko bëhet qendra e kinemasë ekstreme

Nga 20 deri më 22 shkurt pushimorja dimërore Bansko bëhet organizator i Panoramës Tradicionale të Kinematografisë"Snow Cinema – filma për ski dhe snoubord”. Në program u përfshin filma për sporte ekstreme të cilat sfidojnë vullnetin dhe shpirtin...

15.02.20 14:05 |

“Bansko Film Fest” takon publikun me yjet botërore të alpinizmit dhe të sporteve ekstreme

Vitin e radhës adhuruesit e kinemasë dhe sportit ekstrem kishin mundësi për të kaluar pesë ditë të paharruara plotë shumë ngjarje kushtuar pasionit të tyre. Më shumë se 90 filma prej mbi 35 shteteve janë pjesë e programit kinematografik të..

20.11.19 15:00 |
Всички новини: днес | вчера