Eмисия новини
от 21.00 часа
Anton Mitov, “Fshataret bëjnë pazar në Sofje”

Pallati i Arteve të Bukura i Sofjes na ofron një “udhëtim në kohë”

Për më shumë se 10 muaj (nga 1 marsi i vitit 2019 deri më 12 janar të vitit 2020) në qendër të kryeqytetit mund të shihet një ekspozitë origjinale me titull “Pallati për artin”. Ajo përbën një udhëtim në kohë, kur godina qendrore e Galerisë Kombëtare me..

17.03.19 11:30 |

Shteti bleu një portret të princit Aleksandër I Batenberg – simbol i pushtetit në Bullgari pas Çlirimit nga zgjedha turke

Shteti bullgar bleu një portret dhe sende të çmueshme pronë të princit Aleksandër I Batenberg në një tender, organizuar nga një shtëpi ankandi në Vjenë. Sipas informacionit të Ministrisë së Kulturës është blerë portreti më i njohur origjinal i..

03.02.19 10:10 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера