Eмисия новини
от 07.00 часа

Një shkollë bashkiake e nivelit evropian mirëpret nxënësit në Berkovica

Fëmijë të lumtur dhe të etur për dije - kjo është ëndrra e çdo prindi dhe mësuesi në vendin tonë. Është mjaft e mundur të "infektoheni" me këtë entuziazëm nëse e gjeni veten në shkollën bashkiake "Nikolla Jonkov Vapcarov" në Berkovica. Dizajni i..

26.09.21 09:35 |

Berkovica – natyrë e pasur dhe histori e lashtë

Në gjinjtë e maleve bullgare zhyten shumë qytete piktoreske, në të cilët ndjehet atmosfera e së kaluarës historike. Era në ato vendbanime sikur është e plotësuar me romantikën e trimërive heroike dhe me idilin e jetës së qetë në mesë të natyrës së bukur. Ato..

23.10.09 13:48 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР