Bjalla bëhet "Qyteti Evropian i Sporteve"

Qyteti bullgar Bjalla është shpallur Qyteti Evropian i Sporteve në vitin 2023. Qyteti i Detit të Zi do të presë mbi 40 aktivitete - turne futbolli, volejbolli, tenisi dhe basketbolli, gara orientimi, sporte plazhi, not, çiklizëm dhe triatlon, një..

20.11.22 11:45 |

Gjithnjë e më shumë prona po blihen në Bjalla

Qyteti Bjalla ndodhet në kufirin midis rretheve Varna dhe Burgas, pothuajse në distancë të barabartë nga ato dy qytetet detare. Vija bregdetare e bashkisë karakterizohet nga një kombinim i bregut shkëmbor, gjireve të vegjël dhe plazheve me duna..

04.06.22 11:45 |

Figura prej dylli të Koljo Fiçeto dhe Petko Sllavejkovit mirëpresin dashamirët e historisë në qytetin Bjalla

A është e mundur që në fillim të vitit 2022 të gjendeni në shoqërinë e figurave historike si Princi Aleksandër Batenberg, revolucionari bullgar Panajot Vollov dhe mjeshtri i madh i ndërtimit Koljo Fiçeto? Përgjigja është pozitive.  Qendra..

15.01.22 08:05 |

Qyteti Bjalla tërheq me rrugët e veta çiklistike detare

The EcoTour-Net është një projekt perspektiv, i krijuar në bazë të programit operativ për një bashkëpunim transkufitar “Pellgu i Detit të Zi”, për të promovuar çiklizmin. Ai i mundëson qytetet nëpër bregdetin e Detit të Zi të ruajnë natyrën e tyre..

30.09.21 07:15 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна