Eмисия новини
от 13.00 часа

Profesoresha Borisllava Taneva: “Kemi se çfarë t’i japim botës”

Gjatë vitit 2021 shkolla më e vjetër e lartë për muzikë tek ne feston jubileun e vet 100 vjeçar. Ky rast i shquar shënohet me një program të pasur dhe shumëngjyrësh prej ngjarjeve bazë dhe shoqëruese, kurse përgatitja ka filluar akoma vjet,..

28.03.21 09:15 |
Всички новини: днес | вчера