Eмисия новини
от 11.00 часа

A ka premisa për pjesëmarrje më të lartë në zgjedhjet më 11 korrik?

Zgjedhjet e rregullta parlamentare në prill ishin në mes të valës së tretë të Covid-19 në Bullgari. Organizimi i tyre ishte kompleks dhe aktiviteti mezi kaloi 50% të atyre që kishin të drejtën e votimit (50.61%). Tani situata në vendin tonë është..

15.06.21 11:11 |

Qeveria teknike tregon një dëshirë për ndryshim

Qeveria e dytë teknike në kuadrin e mandatit të presidentit Rumen Radev mori detyrën me një  ceremoni zyrtare në Sallën e Stemës në “Dondukov”2. Disa nga ministrat tanimë kanë qenë një pjesë nga qeveria e mëparshme teknike gjatë kohës së..

12.05.21 15:50 |
Borjana Dimitrova

Nuk ka krizë në plan social për shkak të Covid-19

“Nuk ka rritje të nivelit të përhapjes së sëmundjes dhe në të njëjtën kohë nuk ka krizë në plan social”, tha para BNR-së Borjana Dimitrova nga agjencia sociologjike “Alpha Research”. Ka ulje të të ardhurave, ka shqetësime, por nuk ka krizë...

28.04.20 18:09 |
Всички новини: днес | вчера