Eмисия новини
от 09.00 часа

Borovec – mundësi të shumta për pushim dhe sport

Pak janë vendet afër kryeqytetit, ku adhuruesit e malit mund ta gëzojnë hobin e tyre. Një nga vendpushimet më të afërta është Borovec – ai ndodhet 70 km nga Sofja dhe është një vend tërheqës edhe për pushime dimërore dhe për ato verore. Përveç kësaj..

31.12.16 12:15 |
Всички новини: днес | вчера