Eмисия новини
от 22.00 часа

Akti i Shërbimeve Digjitale i BE-së do të ndalojë dezinformimin në Bullgari

Kanali kryesor për përhapjen e dezinformatave në Bullgari është Facebook, tha për BNR Ministri i Qeverisë Elektronike Bozhidar Bojanov. 24 orët e para janë më të rëndësishmet, kur postimi përkatës po merr vrull në rrjet dhe dëmi tashmë është bërë...

05.07.22 11:31 |

Zëvendësohen automatikisht kodet personale BULSTAT

Shërbimet e regjistrit BULSTAT nuk do të jenë të disponueshme për 3 ditë për shkak të përmirësimit të sistemit të informacionit. Nga 4 janari, kodet 10-shifrore BULSTAT të personave, të cilat përkojnë me numrat e tyre personalë të idenifikimit,..

30.12.21 13:35 |
Ministri Bozhanov

Çipët elektronikë në kartat e identitetit do të jenë sipas dëshirës së qytetarëve

Vendosja e çipit në kartat e reja të identitetit do të jetë sipas dëshirës së qytetarëve, tha për BNR Ministri i Qeverisjes Elektronike Bozhidar Bojanov. “Nuk do të ketë të dhëna personale në kartë. Në praktikë, ato janë në regjistra të..

21.12.21 10:54 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера