Eмисия новини
от 09.00 часа

Bullgaria sot – 7 qershor 2023

Bullgaria sot – 7 qershor 2023 Në këtë programin të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet. Në fillim të sezonit aktiv të shëtitjeve malore në rubrikën “Turizëm” do t’ju informojmë për gjendjen e shtigjeve dhe kasolleve në Bullgari. Në “Këngën..

07.06.23 15:00 |

Bullgaria sot – 6 qershor 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 6 qershor 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Buzëqeshu" në interpretim të Vjara Panteleevës. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:18..

06.06.23 15:00 |

Bullgaria sot – 5 qershor 2023

Në këtë programin të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të keni mundësi të dëgjoni këngën më të re të interpretuesit në zë Diço. Titulli i saj është “Dhe pas ëndrrës” dhe është..

05.06.23 15:00 |

Bullgaria sot – 2 qershor 2023

Në këtë programin të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet e ditës. Pas kësaj do t’ju informojmë për Takimin e 18-të Botëror të Mediave Bullgare, i cili organizohet çdo vit nga BTA. Në Ditën e Botevit dhe të Vdekurve për Lirinë e Bullgarisë,..

02.06.23 15:00 |

Bullgaria sot – 1 qershor 2023

Në këtë programin të Radio Bullgarisë më parë mund të dëgjoni lajmet. Në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve do t’ju prezantojmë një këngëtare të talentuar bullgare. Kjo është adoleshentja 13 vjeçare Gabriella Ivanova, e cila së fundmi përfundoi një nga..

01.06.23 15:00 |

Bullgaria sot – 31 maj 2023

Në fillim të programit të ditës më 31 maj 2023 mund të dëgjoni lajmet e fundit. Presllava Pejçeva nuk ndalet së regjistruari këngë të reja. Në rubrikën e përditshme “Kënga e ditës” do të keni mundësi të dëgjoni këngën e saj më të re të..

31.05.23 15:00 |

Bullgaria sot – 30 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 30 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën " Blerësi i shpirtrave" në interpretim të Ivan Anastasovit. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:22 -..

30.05.23 15:00 |

Bullgaria sot – 29 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 29 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Fluturoj" në interpretim të Yavi. Ju urojmë minuta të këndshme! 01:08..

29.05.23 15:00 |

Bullgaria sot – 26 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 26 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Duhej" në interpretim të këngëtares së re dhe të talentuar MIA D. Ju urojmë minuta të këndshme!..

26.05.23 15:00 |

Bullgaria sot – 25 maj 2023

Të nderuar miq, në fillim të programit tonë më 25 maj 2023 do të dëgjoni lajmet e fundit. Në rubrikën tonë “Kënga e Ditës” do t’ju ofrojmë këngën "Përjetësia e shkurtër" në interpretim të Ivan Jurukovit dhe grupit TERPENTINA. Ju urojmë minuta të..

25.05.23 15:00 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна