Eмисия новини
от 16.00 часа
Pallati

Shteti nuk e ka të drejtën e pronësisë së pallatit “Carska Bistrica”

Gjykata Supreme e Kasacionit hodhi poshtë pretendimin e shtetit kundër Simeon Sakskoburggotskit dhe motrës së tij Marija-Luiza për pronësinë e pallatit “Carska Bistrica” (Bistrica Mbretërore) në pushimoren Borovec. Ky është procesi i parë nga..

12.10.20 18:29 |
Всички новини: днес | вчера