Eмисия новини
от 11.00 часа

Të parët e regjistruar zyrtarisht për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve regjistroi zyrtarisht koalicionet “Bullgaria Demokratike – Bashkimi” dhe Republikanët për Bullgarinë” për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare, të cilat do të zhvillohen më prill. Formacionet e Hristo Ivanovit dhe..

11.02.21 10:53 |

Zgjedhjet për Parlament – theksi në vitin politik 2021

Pas një viti të pazakontë që prej dekadash e këtej, gjatë pranverës së vitit 2021 në Bullgari priten zgjedhje të rëndësishme dhe mjaftë atraktive parlamentare. Pavarësisht nga protestat në vitin e Covid-krizës nuk u arrit në zgjedhje para afatit. Tani,..

05.01.21 07:10 |
Cvetan Cvetanov

Cvetan Cvetanov: Në zgjedhjet e ardhshme GERB do të marrë nën 500 000 vota

Ish-zëvendëskryetari i partisë në pushtet GERB Cvetan Cvetanov nënvizoi para Televizionit Kombëtar Bullgar (BNT) se Bojko Borisov e ka bërë partinë e vet peng të mbijetesës së kabinetit të tij. Sipas prognozave të Cvetanovit në zgjedhjet e..

04.10.20 11:04 |

Borisov nuk do që të flasë keq për ish-bashkëmendimtarët e tij

Mitropoliti i Lloveçit Gavrail i dorëzoi një urdhër për merita Kryeministrit Bojko Borisov, i cili vizitoi tempullin “Shenjtorët Kiril dhe Metodi”. Mitropoliti e falënderoi Kryeministrin për mjetet e livruara për ndërtimin dhe remontin e tempujve..

28.09.20 11:33 |
Cvetan Cvetanov

Ish i dyti në partinë GERB krijon një parti të re

“Republikanë për Bullgarinë” – ky është emri i partisë së re të ish kryetarit të grupit parlamentar të partisë GERB Cvetan Cvetanov. Këtë e shpalli ai para televizionit bTV. Formacioni do të marrë pjesë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare pavarësisht se..

13.08.20 13:17 |

Ish-i dyti në GERB: Qeveritarët do të humbin gjysmën e përkrahësve të vet

“Në se sot zhvilloheshin zgjedhjet, GERB-i do të humbiste gjysmën e deputetëve të vet”, tha para BNT Cvetan Cvetanov, i cili para pak kohe ishte personi i dytë në parti, kurse sot ka një projekt të vetë politik. Sipas tij, nga 1 milion e 400 mijë..

11.07.20 11:28 |

Në horizontin politik – diçka e re?

Ditët e fundit në Bullgari tema aktuale e jetës politike është lidhur me marrëdhëniet mes Presidentit dhe Kryeministrit pas shpërndarjes në hapësirën publike të materialeve komprometuese dhe fotografive të Kryeministrit. Diskutohet shumë në..

22.06.20 15:22 |

Zëvendëskryetari i GERB-it Cvetan Cvetanov dha dorëheqje

Zëvendëskryetari i GERB-it Cvetan Cvetanov dha dorëheqje. Ai largohet nga drejtoria e partisë dhe mbetet anëtar i saj i rregullt. Kjo u bë e qartë pas një bisedimi midis Kryetarit të GERB-it Bojko Borisov dhe Cvetan Cvteanovit. Në profilin e..

30.05.19 15:06 |

Prezantimi i suksesshëm i Bullgarisë në operacionet e organeve të ruajtjes së rendit

Një burrë me pranga dhe me kapuç mbi kokë, i rrethuar nga burra të maskuar dhe të armatosur, i drejtohet aeroplanit ushtarak të transportit. Ngjarja zhvillohet në pistën e aeroportit të kryeqytetit tonë detar Varna dhe nuk është skenë e ndonjë filmi..

13.10.09 16:10 |
Всички новини: днес | вчера